Stroomstoring

Is er een storing ergens in uw elektriciteitsnet of is de stroom volledig uitgevallen? Dan wilt u uiteraard dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. De elektriciens van Offerteparadijs staan snel voor u klaar en verhelpen uw storing.

Zelf verhelpen

In sommige storingsgevallen is het mogelijk het probleem zelf te verhelpen. Er is bijvoorbeeld een apparaat die kortsluiting heeft veroorzaakt. Wanneer u weet welk apparaat de oorzaak is kunt u deze van het stroomnet verwijderen en er een nieuwe stop indraaien/ omzetten, de storing is verholpen. Het is ook mogelijk dat de stoppen eruit slaan doordat er teveel apparaten op een groep zijn aangesloten en allemaal aan staan. In dat geval dient u alle apparaten uit te zetten en er een nieuwe stop in te draaien/ omzetten, het probleem is verholpen.
Misschien is er een elektrisch apparaat aangedaan door lekkage of een andere vorm van waterschade, hierdoor kan de aardlekschakelaar zijn uitgeslagen. Om dit te verhelpen moet u weten om welk apparaat het gaat en deze van uw stroomnet afsluiten, vervolgens kunt u de aardlekschakelaar weer aanzetten.

Vakman

Wanneer u twijfelt over de oorzaak van uw storing of stroom uitval is het uiteraard altijd beter een elektricien in te schakelen. Een vakman kan de oorzaak van een storing achterhalen. Hij zal allereerst alle groepen in uw meterkast afsluiten, vervolgens zal de elektricien de aardlekschakelaar omzetten. Daarna moeten alle stekkers door uw hele woning uit de stopcontacten worden gehaald.
Als de aardlekschakelaar aan blijft wanneer alle groepen weer stuk voor stuk worden ingeschakeld dan weet hij dat het probleem ligt bij één van de apparaten die eerst waren aangesloten op het stroomnetwerk. Door de stekkers stuk voor stuk weer in de stopcontacten te doen wordt achterhaald om welk apparaat het specifiek gaat.

Storingsdienst

Wanneer u last heeft van een storing of volledige stroomuitval en heeft een vakman nodig om dit te verhelpen, dan helpen onze elektriciens u graag. Wanneer u meer informatie wilt of u heeft snel een elektricien nodig kunt u het formulier invullen. Onze vakmannen nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Beoordeling